E-navigatorn

E-navigatorn är en årlig rapport som bygger på årlig webbanalys av 75 myndigheter samt en kompletterande enkät som myndigheterna svarar på.
Den innehåller trender inom webb och den digitala världen samt inspiration. Den ger en jämförelse hur myndigheters hemsidor fungerar  i förhållande till varandra, tar ut kursen för er resa – ger anpassade rekommendationer. E-navigatorn uppmärksammar myndigheters hemsidor utifrån de modeller som finns i andra branscher/företag, omarbetade utifrån aktuella direktiv och e-tjänster. Den uppmärksammar myndigheters hemsidor med ”Utmärkelser” för olika positiva prestationer – sprida inspiration och utvecklingsmöjligheter.

Skärmdump 2014-08-25 21.22.48

 

För vem/vilka är E-navigatorn?

E-navigatorn vänder sig till myndigheter som vill ha ny, relevant och inspirerande kunskap för att utveckla sin hemsida. Specifikt finns några olika målgrupper:

  1. Kommunikationsdirektörer/chefer, som beslutar om hemsidan.
  2. Webbredaktörer som utför arbetet kring hemsidan.
  3. IT-avdelningen på myndigheten, som i flera fall är drivande i att utveckla hemsidan och E-tjänster.

För myndigheter som vill tillföra kunskap till organisationen om den digitala världen för att bli en bättre kravställare gentemot leverantörer. För myndigheter som vill få kunskap om hur andra myndigheter jobbar med sina hemsidor, en transparent, standardiserad och opartisk jämförelse.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s